Antidepi mellé hangulat javítò?
3 hònapja szedek antidepit szorongásra, pánikra. Eddig úgy éreztem elég jò bár a régi életemet még nem kaptam tőlle vissza. Viszont most a napokba azt érzem hogy valami nem oké, kedvtelen vagyok, elég gyakran rám jön kissebb szorongás is. Lehet emelni kellene az adagon, nem tudom.
A kérdésem az lenne hogy van itt valaki aki szed/szedett antidepi mellé hangulat javítòt vagy esetleg más fajta antidepit?
Akkor ez amit szedsz nem jo
Nem kell melle meg 5 fele cucc
Tobb a kar mint a haszon ha keverve van bar ugyis az orvos fogja tudni majd mi a teendo ha elmondod neki a tapasztalatod
Vagy az adagon fog emelni vagy egy masikat fog felirni
Tul sokaig ha nem muszaj ne szedd az antidepresszanst mert hosszu tavon nem tul egeszseges plusz egy ido utan az Isten gyogyszere sem lesz eleg mert fuggoseg is kialakul es az eleg nagy baj
az antidepi lenne a hangulatjavító.
ez idő alatt már kellene valamiféle előre lépésnek.
ha nem érzed így vagy az adagot kell majd emelni vagy mást gyógyszert választani. (ha elmondanád a gyógyszer nevét vagy hatóanyagát könnyebb lenne)
de ez teljesen nem fogja megoldani a problémát, valami terápiára is kellene járni (mondom én aki nem gyógyszer mellett:D)
ez jó adag pedig.
ha jobban érzed magad szintúgy pozitív.
sajnos a gyógyszer nem fog teljesen meggyógyítani, ahogy írtam.
mindenképp beszélj a dokiddal, gondolom van pszichológus is ahova jársz
Emelhető.
Antidepresszáns = hangulatjavító. Ez nem két különböző típus.
nekem azt mondta a doki, hogy duplázzam meg az adagom, igaz nem azt szedek, amit te.
semmi extra vizsgálat, vérvételt nem kért, csak simán mondta.
gondolom ha megkérdeznéd neked is ezt mondaná, de azért kérdezd meg, hogy mi lenne ha felemelnéd a max. adagra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!