Milyen következménye lehet, ha egyik napról a másikra leteszem az antidepresszánsokat?
Visszatér a betegséged. És erősebb lesz, mint amilyen volt. Csak orvossal való megbeszélés után kezdhetsz hozzá.
Mi indokolja nálad ezt a gyógyszerelhagyást? Terhesség? Akkor meg pláne orvos!
17 éves lány vagyok.
Azért akarom abbahagyni, mert rosszabb lett az állapotom a gyógyszer hatására. Gyilkolási gondolataim vannak és nyugtalanabb vagyok. Nagyot csalódtam a gyógyszerekben. A homeopátiás kezelés szerintetek segíthet?
Először is, a Frontin nem antidepresszáns.
Mire szeded ezeket a "gyógyszereket"?
Ha el akarod hagyni, akkor csak folyamatosan, szépen felezve-negyedelve tudod, először a nyugtatót, aztán az antidepresszánst...
Hirtelen nem szabad elhagyni, mert az AD szedésének megkezdésekkor, és abbahagyásakor hihetetlen nagy az öngyilkossági kockázat/bekattanás..
Ne járj így!:
Kb. 3 hét alatt ürül ki teljesen a szervezetedből. Ezt a pszichiáterem után mondom, én 2 évig szedtem Stimulotont. Hamar hagytam abba, csak 3 hétig csökkentettem, fél szemet szedtem, aztán teljesen elhagytam. Nyugtalan voltam egész nap, szorongtam, megint lebomlott a szerotonin a szervezetemben. Újra elkezdtem szedni. Szedem is még egy darabig, és óvatosan fogom elhagyni, nagyon lassan.
Pszichoterápiát kaptál? És belülről mennyire sikerült rendezned a problémádat? Az akaratod megvolt? A doki lelkiismeretes?
Szóval óvatosan mindenképp!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!