Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek? Valakivel volt...

Mit tegyek? Valakivel volt már ilyen?

Figyelt kérdés

A suliban folyton piszkálnak. Idén írok felvételit. Ma például azt mondta az egyik osztálytársam, hogy azért nem mond el valamit, mert elpletykálom, pedig én meg soha semmit nem mondtam el ami olyan volt. Tavaly minden rendben volt csak aztán volt egy kis balhé és Kokainak hívnak a nagyok meg ilyenek. Elterjesztették rólam, hogy megbízhatatlan vagyok, pedig ez nem igaz. Folyton csak olvasok, fáj a hasam reggelente, alvászavaraim vannak, nem mindig van étvágyam.

Mit csináljak?

2022. nov. 22. 14:48
 1/9 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírási hibákért!
2022. nov. 22. 14:49
 2/9 anonim ***** válasza:
25%
Szard le, mit mondanak.
2022. nov. 22. 15:04
 3/9 anonim ***** válasza:
42%

Gyerekek millióival volt, van, és lesz is ilyen. Több dolgot is tehetsz. Az egyik, hogy magasról szarsz rá, hogy ki mit mond, te csak a saját dolgoddal foglalkozol. Ugyanúgy b*sztatni fognak, csak már fel se veszed.

Vagy öszebarátkozol hasonló kaliberű arcokkal, mint te, így ha együtt vagytok 4-5 en, akkor talán keévésbé fognak rád szállni.

De a legjobb, és ezt tenném én. Gyúrd ki magad és/vagy tanulj meg karatézni, aztán verd laposra az összes kötsögöt.

2022. nov. 22. 15:24
 4/9 A kérdező kommentje:
Mostanában vissza szólok nekik és az valamennyit segített de azért szar:_(
2022. nov. 22. 15:28
 5/9 anonim ***** válasza:
11%
Sajnos ez ilyen, meg 10 évvel ezelőtt is. Le kell szarni, csináld a saját dolgod. Tudom ezt rossz hallani de nem sem az a tapasztalatom van hogy szóltam valakinek és megoldódott volna. Egyszerűen hülyék azok az emberek akik ilyet csinálnak másokkal, éppen rendelkeznek a normális szintű IQ-val. Annyit tehetsz hogy elengeded ezeket a hülyeségek, mert tudod a saját igazad. Én esetemben ez ment általános elejétől gimnázium végégig. Felnőttek világában tapasztaltam meg ennek ellenkezőjét.
2022. nov. 22. 16:12
 6/9 A kérdező kommentje:
Tudom csak szerinted normális, hogy egy fiatal lány önbizalom hiányos?
2022. nov. 22. 17:25
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Bizonyos szinten igen + a mai társadalmat nézve igen. Mindenkinek van egy ilyen időszaka. Ne másokra pazarold az energiád, hanem magadra. Most kell magara fordítani mindent, most fogsz rájönni ki vagy igazán, mit szeretsz magadban és mit nem, min kell változtatnod fejlődnöd. Olyanokkal barátkozz akik hasonlóak hozzád. Egy ember folyton változik, lehet te nem gimi alatt fogsz megszépülni magadnak. Nekem szüleim nem olyan beállítottságuak akik pl: megtanítottak volna sminkelni vagy nőiesebbneklenni. 20-on éves fejjel jöttem rá magamtól ezekre és teljesen elégedett vagyok magammal. Magamnak tetszek, mások miatt nem fogok állandóan megfelelni. Magabiztos vagyok és szép! ezt a mondatot sok embernek kellene ismételgetnie tükör elött. Normák azok amik állandóan változnak, minden héten más a szépség ideál és a divat .Aki ezt mindig leköveti hidd el sokkal jobban nincs kibékülve a magával. Magunkal is meg kell állapodnunk.
2022. nov. 22. 18:00
 8/9 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat!
2022. nov. 22. 19:48
 9/9 anonim ***** válasza:
7%
16 évesen nem kell felvételizned. Az igazgatóval kell megbeszélni, ő dönt arról, hogy átvesz-e.
2022. nov. 23. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!