Ha alkoholfüggő a rehabra úgy érkezik hogy alkoholt már nem fogyaszt, viszont gyógyszert még szednie kell, az nem probléma?
Nekem szerencsére nincs személyes tapasztalatom. De!
Mivel ezek a létesítmények felvétel alapján működnek, így gondolom tudják, hogy szed gyógyszert. Egyébként örülj neki, hogy itt nem gyógyszerekkel próbálják megoldani a problémát. Az is vezethet függőséghez. Majd írj, mi lett.
1. válaszoló vagyok.
“Kedves” kérdező, elmondanád miért lettünk lepontozva mindhárman? Segíteni szerettünk volna, de mivel egyikünk se volt ott, nem tudunk ennél többet mondani. Ha rossz napod van, ne rajtunk vezesd le.
Ha meg ennyit ért a válaszunk, akkor hívd fel telefonon nyugodtan a szakszervezetet és kérdezd meg. Bár alapból ez lenne az ésszerű és nem pedig itt találgatni, hogy mi lesz az említett hozzádtartozóval. Lehet neked is kéne egy beszélgetés egy pazichológussal.
Kedves utolsó, nem én pontoztalak le titeket…. Nem tudom miért lenne kapásból pszichológusra szükségem. 😅
Én köszönöm a válaszokat, felpontoztam mindegyiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!