Most ezt mégis hogyan hozzam helyre?
Derealizációs, deperszonalizációs zavarom volt. Ezalatt az idő alatt nem igazán érzékeltem a valóságot és valamiért, nem tudom hogy miért, mivel nekem úgy tűnt hogy nem én irányítom a testemet s az nincs összhangban a lelkemmel nem tudtam odafigyelni hogy mit és hogyan beszélek. Az emberek már hülyének tartanak, főleg azok akikkel megosztottam minden gondolatomat. Annyira hülye voltam és ezt most nem tudom hogy hozzam helyre. A világ működése meg minden sokkal lassabbnak tűnt mint amilyen valójában. S egyáltalán nem érdekelt az emberek véleménye ezidő alatt. Az emberek körülöttem már furcsán néznek rám vagy nem úgy beszélnek velem mint egy normális emberrel. Skizofrénia ez vagy micsoda? S állandóan volt egy hang a fejemben, az én hangom, de azt állandóan hallottam. Nagyon nagyon durva most hogy kijöttem belőle és nem tudom mit kezdjek így az életemmel. Pszichológushoz megyek majd 1 hónap múlva, addig mit csináljak? Üresnek is érzem magam, nem tudom hogy ki vagyok.
Más mentális betegségeimeg pedig sokkal intenzívebben éltem meg mint a szorongás pl. és látszott hogy valami bajom van, nagyon nem normálisan viselkedtem. Most nagyon szégyenlem magam, anyum szóba is hozta hogy "minden gondolatodat hallják". De nem értettem teljesen hogy mire mondja.

Aki fontos az életedben, pl testvérek, régi barátok, azoknak írj, vagy hívd fel őket, és kérj bocsánatot, ha megbántottad őket. Mondd el, hogy nem voltál jól, zavart voltál, de nem volt szándékos. Nem kell túl ragozni.
Akik nem annyira fontosak, pl érdek haverok, azokkal nem kell foglalkozni.
Próbáld hasznosan tölteni az idődet, tanulj, sportolj, stb. Én a legsúlyosabb deperszonalizáció alatt is tudtam azért sétálni, és idegen nyelveket tanulni. Emberekkel nem beszéltem, de azért nem is a plafont bámultam egész nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!