Van értelme pszichológushoz menni, ha tudom mitől vagyok depressziós?
Figyelt kérdés
2022. nov. 21. 06:37
21/22 anonim 

válasza:

Szia, én máshogy látom a világot mint a legtöbb ember, de azért én is véleményezek. Szerintem nincs. Hasonló itt is a helyzet, nálam konkrétan a munkával. Nem tudom elfogadni, hogy dolgozni kell. Tudom, hogy ha nem fogok dolgozni akkor meghalok de akkor sem akarok dolgozni, mert a semmittevés jobb. Most egy pszichomókus ezzel mit kezdjen? Már fizikailag fájnak a belső szerveim mert nem mozgok semmit, a vesém, az epém, a májam haldoklik. De nincs erőm megmozdulni.
22/22 anonim 

válasza:

Szerintem ha anyagilag megteheted, akkor érdemes felkeresni pszichológust, aztán ha nagyon nem válik be, akkor csak pár alkalmat jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!