Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van értelme pszichológushoz...

Van értelme pszichológushoz menni, ha tudom mitől vagyok depressziós?

Figyelt kérdés
2022. nov. 21. 06:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
14%

De mégis milyen kapcsolat?

Szüleid?

Azt is meg lehet szüntetni, vagy legalábbis szüneTElTETni.... A gyógyulásod érdekében.

2022. nov. 21. 12:03
 12/22 A kérdező kommentje:

11!

A gyerekem. Igen, technikailag meg lehetne szüntetni, hiszen nagykorú. De gyereket egy életre vállalt az ember.

2022. nov. 21. 13:05
 13/22 anonim ***** válasza:
43%

12: drogozik? terrorizál téged?

Ez már ok arra, hogy szüneteltesd a kapcsolatot. Az ő érdekében is, hátha észhez kap..... De a saját lelki egészséged érdekében mindenképpen!

2022. nov. 21. 13:07
 14/22 A kérdező kommentje:

13!

Kb. Nem akarok róla beszélni. Ha szüneteltetem a kapcsolatot, akkor ki kell tennem itthonról és akkor a híd alatt végzi vagy a hullahazban.

Köszönöm a segítséged.

2022. nov. 21. 13:16
 15/22 anonim ***** válasza:
32%
14: nézd, tiszteletben tartjuk, hogy nem akarsz róla beszélni, de akkor mit vársz a kérdés kiírásával...?? Gyakorlatilag nem fogadod meg a tanácsokat.
2022. nov. 21. 13:27
 16/22 A kérdező kommentje:

Kaptam választ. A kérdés az volt, van e ertelme pszichológushoz menni, ha tudom a depresszióm okát. Erre valaszoltatok igennel. Nagyra értékelem hogy tanácsot próbálsz adni még ez mellé és nem vitatom, hogy teljes mértékben igazad van. Ahogy már írtam, valószínűleg keresek valakit minimum egy hívás erejéig, csak látod, itt anonim módon sem vagyok képes elmondani nagyjából semmit, nem tudom ott menne e.

Megegyszer köszönök mindent.

2022. nov. 21. 13:33
 17/22 anonim ***** válasza:
36%
a pszichológus is kb. ezt fogja tanácsolni.
2022. nov. 21. 13:35
 18/22 anonim ***** válasza:
30%
A pszichológus nem fog tanácsolni, ha normális. Maximum rávezető kérdésekkel. De nem fogja azt mondani, hogy márpedig nincs más megoldás, tedd ki a gyereked. Lehet, hogy a vezetésével te magad arra jutsz, hogy ezt léped. De egész másra is juthatsz. Akár az alaphelyzet megtartása mellett jobban húzol határokat stb. stb.
2022. nov. 21. 14:30
 19/22 anonim ***** válasza:
14%
Nem biztos hogy pszichológushoz, de van értelme szakemberhez fordulni. A kapcsolat megszakításán kívül is létezik megoldás. Na persze nem egyszerű a megvalósítás, és nagy fegyelem és elszántság kell hozzá. Nyilván ezek nincsenek meg benned, különben a probléma sem alakult volna ki. Ennek kifejlesztésében segíthet a pszichológus, vagy egy másfajta szakember.
2022. nov. 21. 15:49
 20/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek
2022. nov. 21. 16:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!