Van értelme pszichológushoz menni, ha tudom mitől vagyok depressziós?
De mégis milyen kapcsolat?
Szüleid?
Azt is meg lehet szüntetni, vagy legalábbis szüneTElTETni.... A gyógyulásod érdekében.
11!
A gyerekem. Igen, technikailag meg lehetne szüntetni, hiszen nagykorú. De gyereket egy életre vállalt az ember.
12: drogozik? terrorizál téged?
Ez már ok arra, hogy szüneteltesd a kapcsolatot. Az ő érdekében is, hátha észhez kap..... De a saját lelki egészséged érdekében mindenképpen!
13!
Kb. Nem akarok róla beszélni. Ha szüneteltetem a kapcsolatot, akkor ki kell tennem itthonról és akkor a híd alatt végzi vagy a hullahazban.
Köszönöm a segítséged.
Kaptam választ. A kérdés az volt, van e ertelme pszichológushoz menni, ha tudom a depresszióm okát. Erre valaszoltatok igennel. Nagyra értékelem hogy tanácsot próbálsz adni még ez mellé és nem vitatom, hogy teljes mértékben igazad van. Ahogy már írtam, valószínűleg keresek valakit minimum egy hívás erejéig, csak látod, itt anonim módon sem vagyok képes elmondani nagyjából semmit, nem tudom ott menne e.
Megegyszer köszönök mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!