WC problémák, tud valamilyen szakember segíteni ebben?
Régen én is így voltam ezzel. Volt olyan, hogy otthonról elmentem a plázába, hogy a lakótársam ne hallja, ahogy kábelezek!
Amikor összeköltöztem a férjemmel, mivel nem palotában éltünk, hanem egy garzonban, így óhatatlan volt, hogy minden hallatszik. Egy idő után leszartam (szó szerint :D) és azóta máshol sem izgat, hogy ki mit hall.
"Tény hogy nem eszek minden nap gyümölcsöt"
Innentől kezdve csak azt tudom mondani, hogy ne hisztizz, mert ez nem pszichológiai kérdés, hanem helytelen táplálkozás miatti probléma. Ahogy írták előttem, ha megfelelő mennyiségű zöldséget és gyümölcsöt ennél, akkor, ha akarnád, se tudnád visszatartani.
Ahogy a 2-es válaszoló írta, a Dulcolax-szal sem tudnád visszatartani. Ez nem pszichológiai probléma. Egyedül az a pszichológiai probléma, hogy itt hisztizel, ahelyett, hogy napi 2 almát megennél reggelire, vacsira pedig brokkolit és sárgarépát ennél a hús mellé, és nem két kiló krumplit. A desszerted meg ne csoki legyen, hanem egy adag szilva kompót.
"ha megfelelő mennyiségű zöldséget és gyümölcsöt ennél, akkor, ha akarnád, se tudnád visszatartani."
Az sem normális :D Ott már valami nem megfelelő. Ideális esetben az ember nem fosik be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!