Mit csinálnak a józan emberek?
Sziasztok! Sajnos elég sűrűn szívok, és eljutottam egy pontra ahol nem látok jobb lehetőséget a szabadidőm eltöltésére mint, hogy beszívjak.
Mit szoktak csinálni a “rendes” emberek hétvégéiken, a napjaik végén?
Mivel lehet értelmesen elütni az időt?
Készítünk valami finom ételt, elmegyünk együtt ide-oda, koncert, beülünk valahova, sorozatot nézünk, olvasunk. Ilyen időben nincs is jobb, mint bekuckózni egy könyvvel.
Kicsit lapos, de nyugis és kikapcsol
Van, aki olyankor (is) dolgozik.
Én speciel kikapcsolódom. Ez általában hobbit jelent, ebbe a baráti kör is beletartozik. Közös tevékenység (nálam foci), vagy épp elmegyünk moziba, vagy kajálni valahova. Szabadulószoba is tök jó. Összeülni egy kis dumázásra/iszogatásra, meg kártyázni szoktunk.
Ha nem ér rá senki, otthon vagyok, sorozatokat meg filmeket, netán youtube videókat nézek, esetleg játszom PC-n.
Ha van család/barát, ővelük is lehet menni erre-arra. Kirándulni pl., megnézni valami szép helyet.
Kérdező! Már az nagy dolog h helyettesíteni akarod! Gratulálok 🤗🙂
Találj ki valami hobbit a lehetőségeid szerint, amiben ki tudsz kapcsolódni. Sport, jóga, meditáció is jó, tisztítja az elmét s lefáraszt. Tanulni új dolgokat. Rendbetenni a háztartást. Ha van állatod, játszani vele, rendbetenni, tanítani őt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!