Miért csinálnak az emberek nagy dolgot a covidból mikor az influenzától egyáltalán nem durvább?
Nemrég történt hogy betegen kellett hogy dolgozzak a munkahelyemen, lázam nem volt, az orrfolyásom megállíthatatlan volt, fájt a torkom nagyon és senkit nem érdekelt a munkahelyemen mindez pedig kasszásként dolgozomm
Most pedig az anyukám kovidos lett lázas volt pár napig és mivel vele lakom jön a Karantén de nekem semmi bajom nincsen.
Értitek mikor beteg voltam dolgozhatottam mert nem kovid miatt volt, most pedig nem vagyok beteg csak egy családtag az és jön a karantén.
Mi a véleményetek mert a főnököm szerint csak szimplán hülye vagyok,tényleg az vagyok?
Azért csinálnak nagy dolgot ebből, mert sokan láttak arra példát, ahogy például én vészeltem át.
Három hétig voltam beteg. Aludni sem tudtam a szörnyű ízületi fájdalmak miatt. Enni inni nem tudtam, mert azonnal hánytam vissza az egészet. Annyira gyenge voltam, hogy wc-re segítséggel tudtam csak kimenni. A lázam magas volt, gyógyszerek egyáltalán nem segítettek. Ezidő alatt 15kg körül fogytam, és mai napig vannak tüneteim, pedig februárban történt.
Aludni csak naponta, kétnaponta egy-két órát tudtam, a sírógörcs kerülgetett folyamatosan, komolyan azt hittem meghalok, mert egy ideig egyre kevésbé kaptam levegőt.
Tehát talán ezek miatt hiszik, hogy több, mint egy sima influenza :)
Ennyi idő után is vannak fájdalmaim, érzek egy ízt, amit eddig soha, a sót jóval kevésbé érzem, és nem tudok felmenni egy lépcsőn anélkül, hogy megálljak a felénél. A visszarázódásom ilyen szintre is egy edző segíti mai napig, hogy tudjak újra ugyanúgy élni majd egyszer.
23/F
Az influenzával összefüggésbe hozhatóan 2009/10-ben 1091, 2010/11-ben 2969, 2011/12-ben 4036, 2012/13-ban 2336, 2013/14-ben 2608, 2014/15-ben 6470, 2015/16-ban 51, 2016/17-ben pedig 5162 haláleset történhetett.
Hasonlítsd össze a tavalyi covid halálozási számmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!