Ha valaki borderline személyiség zavarral küzd akkor elkezd gondolkodni azon, hogy vele gond van?
Barátnőm teljes szélsőséges személyiség. Egyszer kedves egyszer iszonyat bunkó. Képes 2 másodperc alatt váltani. Egész megszoktam, mert amikor bunkó és szemét olyan mintha nem is ő lenne. Tisztáztam vele, hogy szerintem ez nem egészséges. Erre csak annyit mondott, hogy borderline-os. Akinek valóban személyiség zavarja van felismeri magáról?
A szüleivel éppen ezért nem tud normális kapcsolatot kialakítani. Egyedül én vagyok aki ezt eltűri neki, nem hagynám magára soha. Én úgy érzem, hogy nem tudja irányítani...
Vélemények?
18l 18l
Nekem a flacolás és súlyos depisen a labilitás miatt lett gyanús.
Nekem nincs hasítás. Nincs elhagyástól félelmem. Nincs hangulatingadozás. Nem fenyegetőzök semmivel. Titokban falcolok vagy megállom.
Érzelemszabályozás nem megy.
Tudtam magamról kb 16 éves korom óta, bár felmerült kamaszkorban is, csak 18-ig nem diagnosztizálták.
Szóval felismertem. Sok személyiségzavaros ismerősöm szintén felismeri, van betegségtudata, nyíltan beszél róla.
4-es
Én más tünetekkel fordultam orvoshoz. Pszichotikus voltam. Súlyos depresszióval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!