Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pánikbetegséggel és agrofóbiáv...

Pánikbetegséggel és agrofóbiával küzdők az antidepresszáns mellé mennyi frontint szedtek?

Figyelt kérdés
Negyedik hónapja szedem az antidepresszánst és mellé naponta 3x1,5 frontint a 0,25ből !Az orvosom azt mondja így folytassam tovább.Így elég jól érzem magam de tartok attól,hogy sok ez a Frontin !Tapasztalatok?

2022. nov. 15. 08:24
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Én azért szedem a gyógyszereket mert nem vagyok jól!Érdekelt volna ha valaki hasonló helyzetben van?Ha van tapasztalata és megírja esetleg,,hogy ő is szedte ennyi és ennyi ideig majd jobban lett,,
2022. nov. 15. 09:52
 12/22 anonim ***** válasza:
9: de tökmindegy, hogy másnak mennyit ír fel egy másik orvos... Mert fogalmad sem lehet, hogy az illetőnek milyen tünetei, milyen súlyos állapota volt, sőt... az se mindegy, hogy a súlya mekkora, és még 10 további körülmény...
2022. nov. 15. 10:42
 13/22 anonim ***** válasza:
20%
Én már itt egy csomószor leírtam, hogy nekem 4,5 mg volt éveken keresztül a xanax adagom naponta. Aztán másfél évig nem szedtem. Most 3 mg. A doki azt mondta, hogy egy kicsit nem vesz el belőle, most jelenleg ennyi kell és kész.
2022. nov. 15. 10:52
 14/22 anonim ***** válasza:
#6 na igen, ezt jól elírta, egészen pontosan agora akart az lenni...
2022. nov. 15. 11:08
 15/22 A kérdező kommentje:
Igen! Elírtam :(
2022. nov. 15. 20:07
 16/22 anonim ***** válasza:
44%
Én jelenleg 3-4x0,25 mg-ot szedek Frontinból (attól függően, hogyan érzem magam, van, amikor a 3 is elég, van, amikor 4 kell - ezt az orvosom is tudja). A korábbi pszichiáterem azt mondta, hogy napi 1 mg a terápiás adag, ami szükség esetén emelhető. Amit leírtál, aszerint 1,125 mg-ot szedsz, az ennek megfelel. Ez egyáltalán nem magas! Ha jól/jobban érzed magad tőle, akkor egyelőre nem kell változtatni rajta!
2022. nov. 16. 14:32
 17/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
2022. nov. 17. 06:12
 18/22 anonim ***** válasza:
44%
Bízz a doktorban. Érdemes meghallgatni másokat, de ne azoknak higyj, akik okoskodnak. Ők nem értik meg, milyen ebben a helyzetben lenni. Nagyon nehéz, illetve a jó gyógyszert is el kell találni + a jó dózist, de a doktor segítségével sikerülhet és az ő utasítására szedheted. Letenni is csak az ő utasítására tedd le, fokozatosan, ha eljött az ideje! :)
2022. nov. 25. 08:03
 19/22 A kérdező kommentje:
Érzek némi szédültséget mielőtt beveszem a következő adag frontint,ezt nem tudom mi okozza?
2022. nov. 25. 14:08
 20/22 anonim ***** válasza:
Az antidepivel együtt , egy időben veszed be este a frontint?
2022. nov. 26. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!