Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek ha túl sok az élet?

Mit tegyek ha túl sok az élet?

Figyelt kérdés
Jó ideig nem érdekelt semmi, csak úgy voltam vele hogy telnek a napok, nem történik semmi érdekes, senkit nem érdekelek úgysem, engem sem érdekel senki, disszociációs zavarom is volt, annyira könnyű volt kizárni mindent, de most már nem megy, mert annyira valóságosnak érzek mindent, s normálisan gondolkodom, de nekem ez nem jó mert én nem szeretek élni, csak elzárkóznék a világtól legszívesebben egy sötét csendes helyre, mert nekem túl zajos, túl élénk minden.
2022. nov. 14. 13:52
 1/2 anonim ***** válasza:

A gondolkodás, agyalás nem mindig segít az életben, sőt, legtöbbször nem. Minél több dologba akarsz belegondolni, és minél inkább nem találsz rá választ, minél inkább zavar ez az egész, annál jobban elveszted magad felett a kontrolt.

Annak ellenére, hogy szarni kéne bele az egészbe, és azt csinálni, ami neked jó, vagy ami olyan állapothoz vezethet, amiből jó dolgod származik.

Élj, dolgozz, szórakozz (ami nyilván mindenkinek mást takar), és ne gondolkodj felesleges dolgokon. Hidd el, tudom, miről beszélek!

Ne kizárd a dolgokat, hanem tanulj meg együtt élni jóval/rosszal egyaránt, vagy irtsd ki a rosszat, és csak a jóval élj. Gondolj bele: ott élsz egy szobába, körülötted csomó csótány. Attól, hogy megpróbálsz tudomást sem venni róluk, még ott lesznek, és kárt tesznek a dolgaidban. Elfogadhatod ezt, hogy csótányokkal élsz egy légtérben, ha neked ez jó. De vehetsz egy csótányirtót, és ki is irthatod, ha zavar.

Zavar a világ? Találd meg a módját annak, hogy ne zavarjon.

Ne félj az élettől, mert rohadt rövid, és nagyon sok olyan dolog van, amit élvezhetsz, csak próbáld megtalálni. A magad ura vagy, egyedül magadtól függsz, senki mástól.

2022. nov. 14. 14:04
 2/2 anonim ***** válasza:
Áterzem...
2022. nov. 14. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!