Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit mondanál valakinek aki...

Mit mondanál valakinek aki véget akar vetni az életének?

Figyelt kérdés
2022. nov. 12. 18:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Semmi különöset. Egész egyszerűen csak beszélgetnék velük. (Nem a levegőbe beszélek, beszélgettem már olyan emberekkel, akik nagyon komolyan tervezték az öngyilkosságot.) Nyilván érinteném ezt a témát is, de szándékosan és óvatosan elterelném a témát olyan helyekre is, amik nem erről szólnak. Ugyanakkor ha erről szeretnének beszélni, akkor hagynám. Általában úgyis ők maguk fogalmazzák meg, hogy valójában nem akarnak öngyilkosok lenni, csak nem látnak pillanatnyilag más kiutat a szenvedésük megszüntetésére.
2022. nov. 16. 11:25
 12/14 anonim ***** válasza:

Fordított pszichológia.

Felpiszkálnám az önérzetét, hogy ilyent csak a hülyék tesznek. Te is az vagy?

Vagy hogy minden gyenge ember így akar megszabadulni a problémáitól, Te is egy gyenge, szar alak vagy?

Egy bosszús, dühös ember nem lesz öngyilkos, bizonyítani akar magának, és megbosszulni, hogy hülyének, szar alaknak nevezi valaki.

2022. nov. 16. 22:29
 13/14 anonim ***** válasza:

12-es szerintem ez inkább gyerekeknél működik esti fektetéskor. sokkal mélyebb, súlyosabb problémára ez inkább csak olaj, vagy lepereg.

a meghallgatás lehet a kulcs nem mondani bármit is. kérdezni. utána meg megpróbálni megérteni

2022. nov. 17. 03:16
 14/14 anonim ***** válasza:

Amúgy mit számít bárkinek hogy kinek mikor vége az életének?

Nem értem hogy miért van ebből ekkora ugy

Az emberek 95 százalékának amúgy is egy rakás nyomor az élete, mit számít hogy 25 vagy 85 évesen hal meg valaki?? Egyszer mindenki meghal és az emberiség is eltűnik

Ergo meg Einstein öröksége is eltűnik… akkor minek el bárki? Főleg Marika a szomszédból havi nettó 180 ezért dolgozva a gyárban? Nem értem…

2022. nov. 17. 04:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!