Miért létezik a kopaszodás? Utálom az életem...
Figyelt kérdés
Légyszívesebben átlépnék egy másik életbe, ahol nem egy kopaszodó férfi vagyok... 😡
Boldogabb lennék, magabiztosabb lennék, több lennék... 😭
2022. nov. 12. 15:43
12/16 anonim válasza:
Inkább mentális zavaraid vannak akkor, nem a hajad a valós problémád csak arra vetítesz ki.
13/16 A kérdező kommentje:
Genetikai hulladék vagyok.
2022. nov. 12. 19:38
14/16 anonim válasza:
"Az élet teljes részén érzem, hogy ez visszavet."
Nem az vet vissza, hogy kopasz vagy, hanem az, hogy túl nagy jelentőséget tulajdonítasz neki, hogy nem tudod elfogadni, hogy nem tudsz nem foglalkozni vele.
15/16 anonim válasza:
Én duplán autoimmun beteg vagyok, és nem utálom az életem. Ez a hiszti ehhez képest nevetséges
16/16 anonim válasza:
Akkor ne nemz gyereket mert az is kopaszodni fog és rád lesz mérges hogy a szar genetikádat örökölte. Amúgy meg ha tényleg ennyire zavar akkor gyűjts 5 millió forintot és hajbeültetès.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!