Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért létezik a kopaszodás?...

Miért létezik a kopaszodás? Utálom az életem...

Figyelt kérdés

Légyszívesebben átlépnék egy másik életbe, ahol nem egy kopaszodó férfi vagyok... 😡

Boldogabb lennék, magabiztosabb lennék, több lennék... 😭

2022. nov. 12. 15:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
71%
Ugyanmár! Egy csomó férfi önszántából borotválja kopaszra a fejét. Az a divat! :)
2022. nov. 12. 15:48
 2/16 anonim ***** válasza:
91%
Igen állj át a teljes szándékos kopaszságra, ha kell változtass stílust hozzá, hogy vagány legyen. Ne ezen múljon a boldogságot. Annyi jó pasi van teljes kopaszon míg a részleges kopaszság valóban nem annyira vonzó.
2022. nov. 12. 15:53
 3/16 anonim ***** válasza:
58%

24 éves korom óta kopaszodom, 38 vagyok, alig van hajam, 12 éve hetente lenyírom nullással, mellé körszakállam/borostám van. Feleségem van (kopaszon ismert meg), gyerekem van.

Ne hisztériázz mint valami kislány.

2022. nov. 12. 16:15
 4/16 A kérdező kommentje:
3: milyen magas vagy? Milyen alkattal?
2022. nov. 12. 16:16
 5/16 anonim ***** válasza:
181, átlagos, sosem voltam se kövér, se sovány, de pocakom van. 93 kg
2022. nov. 12. 16:19
 6/16 A kérdező kommentje:
5: gondoltam, hogy nem 170 magasként írtál...
2022. nov. 12. 16:22
 7/16 anonim ***** válasza:
Akkor nézd meg a kis töpszli Janit a Balázs sóból. Családos, sikeres, jól néz ki. Ennél rosszabb te sem lehetsz.
2022. nov. 12. 16:30
 8/16 anonim ***** válasza:
Haverom 168, kövér, kopasz, ránézel és kis nyomorult benyomását kelti. Neki is van felesége.
2022. nov. 12. 16:49
 9/16 anonim ***** válasza:
20%
Ez olyan, mint a nőknél az, hogy egyenes legyen-e a haj vagy hullámos: akinek egyenes, az folyton pöndöríti, akinek meg hullámos, nem győzi egyenesíteni. :D Férfiaknál ugyanilyen, hogy őszül-e vagy kopaszodik: aki őszül, inkább kopaszodna, aki meg kopaszodik, jobban szeretne ősz hajat. :)
2022. nov. 12. 17:03
 10/16 A kérdező kommentje:

9: tőled hallom először, hogy egy őszülő pasi inkább kopaszodna. Biztos nincs ilyen. Ha mond is ilyet valaki, csak túloz.

Amúgy nagyon a párválasztás felé vittétek el. Nekem is van párom. Nem ez a baj. Az élet teljes részén érzem, hogy ez visszavet.

Legalább lenne valami ami igazán kompenzálná, de még az sem...

A kopaszságnak semmi jó oldalát nem látom és nem is fogom. Paróka is megfordult a fejemben, amivel csak nevetség tárgya lennék. A hajbeültetés az én kopaszodásommal szerintem mai áron 5 millió forintra jönne ki.

Utálom, hogy ilyen génekkel születtem...

2022. nov. 12. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!