Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez a diagnózis mit jelent...

Ez a diagnózis mit jelent pontosan?BNO:F2380

Figyelt kérdés
2022. nov. 10. 12:36
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Tudtommal nem halucinálok
2022. nov. 10. 18:56
 12/16 anonim ***** válasza:
4%
11: de konkrétan milyen panaszokkal mentél a pszichiáterhez?
2022. nov. 10. 18:59
 13/16 A kérdező kommentje:
Pszichológus küldött mert skizofrénnek hitt.utánna pszichózisnak gondolták.Hát papíron halucinációk,téveszmék vannak,depresszió,szorongás stb
2022. nov. 10. 19:02
 14/16 anonim ***** válasza:
16%
És miért nem hiszel a szakembereknek???
2022. nov. 10. 19:03
 15/16 anonim válasza:
93%
Nekem is ez szerepel a zárómban, a borderline mellett. Én se érzem magamat skizónak, de vannak/voltak olyan szakaszaim amikor pl hangokat hallottam, például a metro bemondója beszélt csak kuvára másról. Akkor írják ha nem vagy skizofrén de mutatsz olyan tüneteket is. Meg a skizofrénia felállításához 6 hónap kell, szóval van hogy a beteg nem is jár addig orvoshoz hogy kiderüljön valóban skizó e vagy csak affektál…
2022. dec. 12. 13:54
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Az F2380 a tipikus nesze semmi fogd meg jól diagnózis.

Igazából kb. mindegy minek diagnosztizálnak, az azért fontos, hogy fel tudják írni a gyógyszert, mert azt nem lehet csak úgy felírni a megfelelő BNO nélkül. Az F2380 meg egy gyűjtő a pszichotikus zavaroknak.

Úgy is a pszichiátereddel kell beszélni. Ő tudja mi a baj, kommunikáltok, aztán felírja a megfelelő gyógyszert ami neked kell.

Saját tapasztalat: voltam skizoaffektív, aztán bipoláris, voltam ez az F2380 is. Igazából mindegy mi vagyok, az a fontos, hogy a dokim és én együtt dolgozunk a saját egészségemen. Ő tervezi a gyógyszerezést, én meg visszajelzek, hogy tetszik-e + milyen bajaim vannak.

2023. jan. 25. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!