Beteg vagyok? Hogyan legyek úrrá ezen az érzésen?
Folyton van bennem egy olyan érzés, mintha izgulnék valami miatt. Miközben nem vár rám semmi olyan dolog, ami miatt izgulnom kellene.
Emellett ugyanazt a dolgot ezerszer is megcsinálom egymás után, attól a gondolattól vezérelve, hogy az előbb biztosan nem figyeltem eléggé, és nem tökéletesen csináltam meg. Pl. minden nap megigazítom ugyanazokat dolgokat a polcon, holott látom, h ugyanúgy van minden, mint x órával azelőtt.
Illetve nem szeretem használni a dolgaimat, gondolok itt ruhára, sminkre vagy bármilyen tárgyra, mert nem akarom, h koszos legyen. Rendbe teszem és inkább legyen a polcon stb., megveszem, de nem használom, nehogy össszekenjem. Majd x hónap múlva kidobom mert pl volt pulcsim amit agyon mostam, de egyszer se volt rajtam. A végén már kifakult,bolyhos lett a sok mosástól, de csak állt a szekrényben, es mindig elővettem kimostam.
Hogy lettem ilyen hülye??? Kérlek segítsetek, mert már a mindennapjaimat befolyásolja ez.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!