Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Fél attól valaki hogy lefogják?

K.Reni kérdése:

Fél attól valaki hogy lefogják?

Figyelt kérdés

Sziasztok az lenne a kérdésem hogy más is fél, szorong amikor lefogják esetleg nem tud mozdulni még ha csak játékból is pl lefognak hogy megcsikizzenek. Szóval más is elkezd attól rettegni hogy nem tud megmozdulni hogy tehetetlen? Hiába tudom hogy nem lessz bajom egyszerűen rettegek és szabadulni akarok minnél előbb bármilyen módon.

Klausztrofóbiához tudnám hasonlitani de ha bezának kis helyre attól nem félek voltam már barlangokban kis helyeken de azoktól nem féltem nem jött elő a pánik csak akkor ha nem tudok megmozdulni. Esetleg valakinek van ugyan ilyen fóbiája? Egyáltalán mi ennek a neve? Ha van persze.

2022. nov. 9. 06:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy valami kevésbé pont ilyen, hanem csak helyzet, amikor tehetetlennek, akadályoztatva érezted magad???
2022. nov. 10. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!