Meg lehet szokni a meztelen emberek látványát? 32/F
Figyelt kérdés
2022. nov. 8. 17:56
11/13 anonim 

válasza:

Meg lehet szokni. Én amikor először rajzoltam aktot, akkor zavaromban mindent rajzoltam, csak a férfi farkát ne kelljen. Aztán második alkalommal már túl lettem ezen és ugyanolyan részletességgel firkáltam a fitymája redőit, mint a szemhéját. Ne találd ki előre, hogy mitől fogsz félni, te! :-)
12/13 anonim 

válasza:

Nem tudok, és nem is szeretek rajzolni.
Viszont sokszor jártam nudista strandon. Nincs vele semmi probléma. Se azzal, hogy mindent látsz, se azzal, ha téged néznek. Még a meztelen röplabdázás közben a csapkodó farkak és a röpködő mellek látványa sem volt furcsa. Biztos az én melleimnek is akadt nézője, de nem érdekelt. A nudi strandon lévő kajáldában sem volt zavarban senki. Gyerekek is szaladgáltak körülöttünk, de ők sem törődtek a meztelenséggel.
13/13 anonim 

válasza:

Teljes mértékben meglehet szokni.
Tusolókban, öltözőkben már egyáltalán, még el kezdeni se kezd el keményedni a farkam.
Csak az ágyban, ha mással vagyok.
Csak akkor, ha szexualitáshoz van köze annak amit csinálok.
Máshol, sehol nem áll.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!