Mit jelent az élhető élet?
42 éves vagyok. Nő. Bipoláris, borderline, nem meg határozott személyiség zavar és agora fobiás. Azt mondta az orvos, hogy élhető életet tudok élni a gyógyszerekkel. Ez nem élhető élet. Olyan vagyok, mint egy halott. Rengeteget helyen voltam. A Semmelweis volt a legjobb. De azért na. Évente befekszem. Együtt működők. Pedig sok helyen nem is értenek meg. Pl. Sapka. Attól érzem magam biztonságban. Volt pszihom azt mondta , hogy ninja vagyok és ezzel mást ijesztek meg. Na, hurrá.10x éve küzdök. Most 2 éve vagyok a gödörben. Nem tudom mit tegyek. A férjem ki van. Nem akarom elveszíteni. Szeretnék dolgozni. Viszont rettegek. És az önbecsülésem nulla. Kétségbe vagyok esve. Tudom, hogy túl hosszú. Bocsánat. De tényleg nem tudom mit tegyek. Szeretnék normális lenni. De nem lehetek. Hogy éljek? Mit tehetnék még?
Kérem, hogy a kedves trollok ne írjanak. Most tényleg nem vagyok abban állapotban, hogy kibírjam.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!