Szorongastol kialakulhat daganat ?
Napi szinten 25/N szorongok
Most kezdtem el kicsit jobban pozitívabban élni. Öngyilkos lett az apám régebben.. okozhat ez a stressz ilyesféle dolgot? Mitől van ez az egész szorongas? Miert kell ezzel küzdeni? Nem értem a miertjet…

Pszichológussal beszélj.
Nem ettől lesz daganat...

A szorongásnak rengeteg oka lehet, persze lehet az általad említett ok is, de más is okozhatja. Ezt egyébként így random nem tudjuk neked megoldani . Általában pont azért szorongásban jelenik meg az adott probléma, mert nem tudod megosztani másokkal, vagy te magad sem tudod mi az oka, és így levezetni sem a feszültséget, ez okozza. Javasolnám pszichologus segítségét, ha ezt nem teheted meg, akkor próbálj beszélni az általad nehéz temakrol olyan barátokkal, akikben megbízol. Ha pedig ilyen sincs , akkor random emberekkel itt a kérdés alatt. Már az is segít, ha beszélsz róla .
Én pl egyik kolléganőmmel beszélgettem ma, folyton remeg a kezem stb, és amúgy teljesen véletlen kifakadtam neki, mitől is lehet, és egy csomó dolgot elmeseltem, amiről amúgy nem szoktam, mert senki se kérdezi, de magamtól nem tudtam felhozni … ő is pszichológust javasolt, de sajnos én is tisztában vagyok az árakkal. Esetleg érdemes lehet a közeledben keresni, majd név szerint, sokszor akik magán szinten rendelnek, dolgoznak sztk szinten is.
Másrészt esetleg próbálj eljárni sétálni/ mozogni, ha lehet kezdetben kevésbé forgalmas helyre, ott ki tudsz kapcsolni, már ez is jó indulasnak :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!