Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Alkoholista, agresszív emberek...

Alkoholista, agresszív emberek vettek engem körül, ha megérzem az alkoholszagát, vagy ordibálnak, én visszaesek abba a helyzetbe, mikor részegen ordibáltak velem, meg bántottak. Aludni nem tudok, rosszul vagyok. Túlreagálom?

Figyelt kérdés

2022. nov. 3. 13:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
#8, #10 vagyok. Tehát szia! Fontos dolog, hogy ez most tudatosult benned! Borzalmas és igazságtalan, hogy ez történt veled! Ilyen helyzetben nagyon sokat számít a külső segítség, tehát kérlek, menj el vagy egy ilyen csoportba, vagy pszichológushoz! Mindkét helyen sok segítségre és vigaszra találsz! Ha nem bírsz egyedül elmenni, akkor kérj meg valakit, hogy kísérjen el. Munkatárs, osztályfőnök, barát.
2022. nov. 3. 16:27
 12/13 anonim ***** válasza:

Miféle idióták pontozták le így a 8-t? Hallgass rá kérdező, ő akar segíteni!

(Most látom, 10 is ő.)

2023. jan. 9. 23:32
 13/13 anonim ***** válasza:
Shapiro arról ír, hogy bizonyos élmények annyira megviselik az embert, hogy képtelenek feldolgozni, és ezek valahogy benne ragadnak az agyunk emlékközpontjában, és ahogy írod, az arra az élményre emlékeztető élmények – akár évek múlva – hasonlóan intenzív érzelmi reakciót váltanak ki. Ez tehát egy tudományosan leírt dolog, van rá gyógymód is.
2023. jan. 10. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!