Ha második típusú pszihopata vagyok akor a séma kezelés segíthet? ez mivel jar évekig kéne beszélgetésre járni ?erre gyógyszerek és betegállomány gondolom nem jár?
ugy minden stimmel ram extra perverz szexualis vágy gyerekek, állatok terhes nők stb , impulziv agresziv természet ha valami olyan inger ér ,
és tarsadalmi kapcsolatokat nem igazan tudok kialakítani , legalábbis mélyet nem.
azt hittem sima egyes tipusu vagyok mert gyerekkoromtól vagyok más,és ugy trauma nem ért csak annyi hogy nem volt apam 2 éves koromig,
gondolom ez es a genetikai hajlam hozta ezt össze. de mivel én szorongani is szoktam az kizárva hogy sima pszichopata lennek inkább szociopata.
egyre jobban megismerem magam és a korlátaim ,régebben felsőbbrendűnek hittem magam mert úgy véltem ti a többség gyengék vagytok .de ebbe tévedtem csak ti máshogy gondolkodtok.van vesztenivalótok és igy sokszor féltek ,
én meg nem mert bármilyen aldozatott képes vagyok hozni a céljaimért
de egyre idösebb az ember egyre jobban ismeri meg magat és a környezetét,titeket a csoport tesz erőse.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!