Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek ez lehetséges?

Szerintetek ez lehetséges?

Figyelt kérdés
Nos az lenne a kérdésem,hogy nappal megittam egy kis doboz energia italt,és este pedig bevettem egy darab Kventiaxot,rá 5perce pedig kétszer felgyorsult a szivem,de most pedig kezd lelassulni csak kicsit furán lassul le,lehet ebből bajom?

2022. nov. 2. 23:04
 1/4 A kérdező kommentje:
És azt elfelejtettem írni,hogy olyan fura a fejem,és ha fekszek akkor alig érzem a szívverésem,és kis égő érzést érzek a szívnél és hol picit erősebben üt a szivem hol gyengébben.
2022. nov. 2. 23:14
 2/4 anonim ***** válasza:

Anyam. A szived verese alapbol valtakozik. Ha izgalmi allapotban vagy stresszelsz barmi akkor gyorsabban ver de fekvo allapotban is sokszor valtozik

Attol fugg milyen ingerek ernek.

Felelotlen vagy egyebkent.

2022. nov. 3. 00:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehetséges de nem biztos hogy köze van az energiaitalhoz vagy a gyógyszerhez.
2022. nov. 3. 00:37
 4/4 anonim ***** válasza:
A Kventiax eleve okozhat szívdobogás érzést, sőt enyhe szívritmuszavart is (bár ekkor orvoshoz kell fordulni). Az energiaital sokkal ártalmasabb, ráadásul a gyógyszer ellen dolgozik, így teljesen megterheled a szervezetedet.
2022. dec. 2. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!