Háziorvos felírja, ha telefonon kérem? Frontin
A háziorvosomtól távol vagyok jelenleg, cirka 200 km távolság.
Ha telefonon felhívom őt, vagy az asszisztensét, felírhatja nekem a felhőbe eReceptként?
Súlyos problémám van az elalvással, viszont ha 0.5-1 mg Frontin beveszek elalvás előtt, úgy alszom mint a bunda, és frissen, kipihenten ébredek.
Próbáltam korábban az összes létező bio készítményt, melatonint, stb., egyedül a melatonin ért valamit, de a hatása köszönőviszonyban sincs a Frontinhoz.
Sajnos, ha nem fogom felíratni a Frontint vagy más egyéb nyugtatót, az a munkám és az életem rovására megy, mert 2-3 nap rossz alvás után teljesen használhatatlan zombi leszek.
Sajnos sok tragédia történt családon belül az elmúlt időszakban, hiába megyek el kerékpározni akár 50-100 km egy nap, vagy úszni nagy távokat, a nap végén valahogy ki kell kapcsolni az agyam ebben az időszakban.
Ha van szakorvosi javaslatod, akkor felírja.
Ha nincs, akkor nem. Ez nem cukorka.
Sajnos előfordul...
De eddig hogyan jutottál hozzá?
A benzodiazepinekkel (ide tartozik a Frontin is) nagyon óvatosan kell bánni. Az elején nagyon tudnak segíteni (lenyugtatnak, jól alszol tőlük), de nagyon hamar kialakulhat a tolerancia (amikor ugyanaz a dózis nem hat már megfelelően) és a függőség. A benzodiazepinfüggőség nagyon komoly dolog, borzasztó nehéz lejönni ezekről a gyógyszerekről. A hosszú távú használatot pedig összefüggésbe hozta néhány vizsgálat a későbbi demenciával is.
Ha tényleg nem tudsz aludni, akkor jobban járnál valamilyen szedáló antihisztaminnal. Ezzel kapcsolatban nyugodtan kérhetsz segítséget a háziorvostól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!