Hogyan lehet egy pszichopatát kiakasztani? Hogyan lehet kipukkasztani a mosolygós lufiját?
Nyilván arra gondoltam, hogy mi a pszichopata lét azon szerkezete, aminek mentén meg lehet keresni a gyenge pontot...

Attól nem pszichopata valaki , hogy te rámondod...
2, pontosan mire gondolsz? nem mindegy hogy pl folyton genyózik veled, vagy csak le se szrja a a csesztetésed..

"Nyilván arra gondoltam, hogy mi a pszichopata lét azon szerkezete, aminek mentén meg lehet keresni a gyenge pontot..."
Szintén embere válogatja. Nem egy homogén tömeg a pszichopaták sem.

Miért szeretnél egy általad pszichopatának tartott embert kiakasztani?
Mi lenne ezzel a célod, mit remélnél ettől? Mi értelme lenne számodra?

Nem tudom, bölcs döntés-e megcibálni az oroszlán bajszát...
Nem tudom, valóban pszichopata-e az illető (ilyen diagnózis ma már nincs, antiszociális személyiségzavar van).
De Te tudod... az ilyen profilú emberek általában nem szeretik, ha figyelmen kívül hagyják, negligálják őket. A "nem érdekelsz", passzív-agresszív szemlélet lehet, hogy felbosszantja, mert ezzel sérted az egóját.
Jó okom van rá elhiheted. Amúgy semmi közöd hozzá!
5 és 7-nek köszönöm az érdemi választ.
Aki ért hozzá válaszol, aki nem az kötekedik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!