Mik ezek a kis kipukkasztható hólyagok a szájamban?
Néha szokott jönni, de kb pár havonta 1, most meg naponta jön vagy 3...sok vizet nem zavar, mert kipukkasztóm és kész , eltűnik, de mi okozhatja, hogy most ilyen sok van?
Ja és pattanások is jönnek. Nekem az is pár havonta 1 db szokott, most meg naponta 1...
jó..inkább hagyjuk. Elég gyakran járok orvoshoz, de ilyen hülyeséggel tényleg nem megyek el.
Mellesleg tökre örülnék, ha valami normális választ is kapnék, mert azért van az egészség kategória...Ennyi erővel pirossal kiírhatnák, hogy "Ne kérdezz, menj orvoshoz!"
Úgyhogy köszi.
Mert, miért ne érdekelne? Valami biztos okozza, ha eddig félévente egy kijött most meg 1 nap vagy 5.
Egyébként most voltam fogfehérítésen hétfőn. Lehet, hogy azzal függ össze. Vagy tegnap forrón ettem a levest, vagy mit tudom én...
Már ne is haragudj de: az orvos véleménye nem érdekel (mert semmibe sem kerülne elmenni és mindig van ügyelet), de az anonim válaszokra egy szimpla tudakozón hallgatnál? Hol van ebben a logika? Már a akárki elmondhatja magáról hogy diplomás fogszakorvos, aki ezen az oldalon válaszolgat?
Amúgy meg mit vársz tőlünk? Hogy anamnézis felvétele nélkül (mennyi idős, milyen nemű, korábbi betegségek és kezelések, szedett gyógyszerek, örökletesség, allergia, terhesség...) konkrét diagnózist állítsunk fel? Lehet hogy csak szimplán gyakori nálad az afta, de lehet az allergia (szedett gyógyszerre, élelmiszerre, fogkrémre, fogfehérítésre, fogpótlásra...) vagy vírusos fertőzés tünete is lehet.
Amíg nincsen konkrét vizsgálat szakorvossal, addig csak a találgatás megy és (én legalábbis) így nem adok tanácsot a hasamra ütve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!