Más is küszködik alvatlansággal?
Valamiért nem tudok aludni egy ideje.
Viszont mostmár azért nem alszok , mert azon agyalok, hogy miért nem tudok aludni.
Már olyanok jutnak eszembe hogy felhagyok a hobbijaimmal , mert mintha azon agyalnék éjjel is.

Lehet valami a levegőben, én se alszom jól 1-2 hete.
Milyen hobbijaid vannak, amik ennyi stresszt okoznak? A hobbinak az a lényege, hogy feltölt és kikapcsol.

Én irattam fel nyugtatót kis adagban. Azzal megy, de nem szedem hanem meg szeretném ezt oldani.
Hobbim: adok-veszek , bizniszelés, plusz az autóm. Egy régi kis Mini Cooper.

Alapból rossz alvó vagyok, de nekem is borzalom az elmúlt pár nap/hét. Vagy egy óra mire elalszom, aztán 5 körül megébredek, és legfeljebb csak felületesen tudok aludni onnantól kezdve, és csak keveset.
Lépett be az életembe plusz stresszforrás ezzel párhozamosan, szóval van, amivel összefüggésbe tudom hozni. De nem zárom ki, hogy a front is benne van, vagyis lehet, hogy soktényezős képlet ez.

8as. Nekem nincs olyan stresszforrás amiröl tudnék :( Ez az idegesitő benne.
1 hetig szedtem frontint lefekvés előtt... úgy aludtam mint a bunda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!