Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Állva elaludtam? Vagy emlékeze...

Állva elaludtam? Vagy emlékezetkiesésem volt?

Figyelt kérdés

Itthon voltam. Fekvése készültem.

Átöltözni készültem. Az egyik pillanatban még az ágyon ültem. A másikban koppant a fejem. Nekimentem a szekrénynek. Nem tudom hogy kerültem oda. Nem a szélének ütköztem, hanem velem szemben volt. Nem értettem, hogy kerültem oda. Pár perc múlva egy másik szekrénnyel jártam így.

Nem emlékeztem, hogy odamentem. Villany is égett.

Utána cigizni szerettem volna. Számhoz készültem emelni. Következő pillanatban ernyedten lógott a kezem. Utána ugyanez 3x.

Valószínűleg bele sem szívtam.

Előzmény: napokig alig aludtam. 1-3 órákat. Ketileptet is szedek. Ekkor kezdett hatni. De ez nem magyarázza ezt meg.

Mi lehetett ez? Elalvás? Amikor ültem szerintem elaludtam 1-2 másodpercre. Ez magyarázhatja azt, hogy nem emlékeztem, Szekrénynél nem hiszem. Állva aludtam volna el?

Emlékezetkiesés volt?

Utána is alig aludtam. Kb 1 órát.

Aznap este hazafelé nem szálltam le a villamossal 1 megállóhely után. Utaztam tovább. Azt hittem átszalltam, de nem.

Visszamentem. Atszálltam, ezzel is tovább mentem.

2022. okt. 29. 01:22
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Figyu, csak nyugi, most vasárnap van, amikor valószínűleg nem olvas e-mailt. Előfordul ilyesmi. Pl. a múltkor majdnem két hétig nem tudtam elérni a pszichiáteremet. Utólag kiderült, hogy azért, mert COVID-os volt.
2022. nov. 6. 22:11
 22/22 A kérdező kommentje:

Szerda óta nem válaszol...feladtam, hogy választ kapjak.

Szerinre nincs bipol zavarom. (A masik orvos biztos benne)

Szerintem egyik orvos sem biztos abban, hogy mi bajom van. Mi nincs.

Lehet jobb ezt sem szedni. Ha álmossag okozta ezt, akkor ez is ezt fogja okozni.

Külföldre visszaköltözést is fontolgatom. De így, hogy azt se tudják mi bajom? Ott még ennxire sem fogkák érteni mert nem beszélem jól azt a nyelvet.

Régen 2 és 3 műszakban is dolgoztam ott. Azt sem tudom, hogy mit és mikor szednék.

Éjszakás munkát nem kezdenék ott olanzával.

A másik gyógyszeremmel is elég lenne variálni. Azt nappal szedem. Napi 4x.

2022. nov. 6. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!