8-vagyok (még mindig)
Azt akarom alátámasztani hogy itt nincs értelme dolgozni - harcolni - küszködni. Mert egy nagyobb erő majd mindent visz. Ezzel igazolnám az életem (mivel eddig kb semmit nem csináltam) és egyelő lennék mindazokkal akik próbálkoztak. Lehet kicsit kicsavart a gondolkodásom, és azt se tudom depressziós vagyok-e? - mert sode voltam orvosnál (pszichológusnál).
Nem tudtam megoldani az én életem, és sajnos a nyomoromban azt szeretném látni hogy mások is elbuknak. Tudom hogy ezt rossz. Ezért írtam hogy sajnálom. (Viszont nekem már nincs járható út, és csak így tudok gondolkodni.)
3-as
Ha hat az antidepi, nem kell hozzá fegyelem.
Ha rossz dolog történik, akkor nem depressziós hanem szomorú az ember.
Depresszió akkor is lehet, ha jó dolgok történnek
4-es
Depresszíósan nem többet kell dolgozni, hanem terhelést csökkenteni.
Középsúlyossal nehezen, súlyossal nem tud dolgozni az ember.
En is kigyogyultam kő kemény akarattal tettekkel kitartassal .
Es szépen lassan arra ébredtem hogy eltűnt az üresség és tele vagyok tervekkel célokkal. Nagyon küzdelmes es szinte lehetetlen volt de sikerült.
A nem gond okozta depresszió gyógyszertől gyógyul. A gond okozta terápiaval.
Én bármit teszek, nem múlik el attól. Spontán lezajlik 4-6 hónap alatt. Szezonalis. Ugyanabban az évszakban van neha enyhébb, máskor nagyon súlyos.
Nagyon súlyos depresszióval nem szabsd többet dolgozni. Táppénz kell. Középsúlyosnál is inkább kikapcsolódasból kell több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!