Szerintetek ez normális hogy ilyen reakciót váltott ez ki belőlem?
1 es,
először is nincs itthon sör, másodszor is már így is kevés agysejtem maradhatot szóval nem szeretném a maradékot is elpusztítani.
5-ös vagyok.
Az emberek minták alapján működnek, látnod kell magad előtt, hogy mit szeretnél, milyen szeretnél lenni. (Hasznos, ha ilyen emberek közt mozogsz, nem olyanok között akik negatív példával vannak.) A múltbeli rosszal nem szabad azonosítani magad, az nem te vagy, csak egy hiba, vagy bűn, amibe beleestél, és amit ki lehet köszörülni, ha el tudod hinni magadról. A vallás is segíthet, de ha az távol áll tőled, akkor a pozitív megerősítés. Ha valaki felismeri magában a rosszat, már tenni is tud ellene. Ilyenkor nem az a megoldás, hogy a rosszat szemléljük, hanem a pozitív képet képzeljük el, azzal foglalkozunk, mert így lesz erőnk a jóra, így válik természetessé és automatikussá. Te magad is érezted, hogy a pszichoterápia negatívan hatott rád. Szerintem nem az a megoldás.
7-es, mondtam a dokinak hogy annyi trauma ért az életem során hogy már én magam se tudom melyik mikor hogya miért történt meg velem.
Van egy olyan érzésem hogy ez miatt félreért és mégnagyobb idiótának néz.
A fő probléma azthiszem itthon van és az pedig pont az anyámmal van, sőt tegnap az idegembe őt is összevertem volna mivel mindezt 100%-ban ő okozta, ráadásul idiótának szült, így esélyem sincs ezen változtatni.
És még annyi hogy én az életben nem tanálkoztam egy olyan példaképpel akit 100%-ban annak tekinthetnék, mindenkinek megvolt a problémája ami nekem nem tetszet rajtuk, egyenlőre csakis a netről van példaképem akin ténylegesen látom és érzem hogy igaz példakép.
Én már azt se tudom hogy egyátalán mit ismerek fel és mit nem magamon.
A megoldás nyilván sokkal könnyeb dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!