Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Megakarom kérdezni az apukámat...

Megakarom kérdezni az apukámat, hogy igaz-e, amit látok, de nem tudok megfogalmazni egy kérdést se?

Figyelt kérdés

Látok egy férfit a nappalinkban, olyan furán néz ki. Az apukám is a nappaliban, nekem gyanús lett a férfi és bámulom. Apu meg kérdezi, mi van. Én meg próbálok feltenni egy kérdést, hogy igazi az a pasi a nappaliban, hogyan jutott be. De csak annyi jön ki belőlem, hogy nem tudom hogyan kell feltenni egy kérdést. Nem tudok gondolkodni, idegennek érzem magam, nem értem, hogy alap dolgok hogy nem jutnak eszembe. Valahogy leesik hogy a férfi nem igaz, de nem vagyok benne biztos, mert annyira zavart az agyam és kérdezni sem tudok.

Mit tehetek ebben a helyzetben?

2022. okt. 26. 10:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Sürgősen orvoshoz kellene menned, ezt amit leírtál mondd el apukádnak, ha le tudtad írni, akkor neki is el tudod mondani, vagy írd le neki is.
2022. okt. 26. 14:56
 12/12 A kérdező kommentje:
Megmutatom neki a kérdést. És megpróbálok elmenni akkor orvoshoz is.
2022. okt. 26. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!