Megakarom kérdezni az apukámat, hogy igaz-e, amit látok, de nem tudok megfogalmazni egy kérdést se?
Látok egy férfit a nappalinkban, olyan furán néz ki. Az apukám is a nappaliban, nekem gyanús lett a férfi és bámulom. Apu meg kérdezi, mi van. Én meg próbálok feltenni egy kérdést, hogy igazi az a pasi a nappaliban, hogyan jutott be. De csak annyi jön ki belőlem, hogy nem tudom hogyan kell feltenni egy kérdést. Nem tudok gondolkodni, idegennek érzem magam, nem értem, hogy alap dolgok hogy nem jutnak eszembe. Valahogy leesik hogy a férfi nem igaz, de nem vagyok benne biztos, mert annyira zavart az agyam és kérdezni sem tudok.
Mit tehetek ebben a helyzetben?

Nem aludtam.
Normális válasz? Komolyan kérdezem. Utálom, hogy ködös az agyam és nem tudok normálisan reagálni.

De nem tűnik szellemnek. Igazi embernek tűnt.
Ha szellem lett volna, akkor nem akartam volna aput megkérdezni, hogy itt van-e ténylegesen.

En mezei hallucinacionak gondolnam, plane azzal egyutt, hogy a gondolkodasod is erintett ilyenkor. Eros stressz, egyes mentalis zavarok okozhatnak ilyet. Megijedni nem kell tole, jo esellyel kezelheto, de segitseget kell kerni.
Mitol mult el? Visszatero elmenyed ez?

Fél éve már fel-fel jönnek így dolgok, de csak később esik le, hogy nem volt igazi. Mikor az hiszem, hogy igazi, nagyon zavar, és még meg sem tudom, kérdezni, hogy igazi volt ez.
Akkor úgy 5 perc után eltűnt, mert inkább ignoráltam. De annyira zavart voltam, nem tudom elmondani. Elmentem aludni, hogy az egészet kialudjam.
De stresszes szerintem nem vagyok mindig. Úgy értem, nem hinném, hogy ez az oka. De tapasztaltam már, ha stresszes vagyok, gyakrabban jönnek ezek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!