Jeffrey Dahmer miért?
Figyelt kérdés
Sziasztok Jeffrey Dahmer miért csak bevándorlókat ölt? Bántotta valaha egy fekete? Vagy náci volt? Vagy miért?2022. okt. 25. 21:44
2/10 A kérdező kommentje:
Egy fehér volt csak.
2022. okt. 25. 21:51
3/10 anonim válasza:
szerintem egyébként csak azért, mert ők voltak abban a közegben, ahol ő élt és nem volt annyira feltűnő, könnyebben elmentek vele, ha pénzt ígért
4/10 anonim válasza:
Vagy lehet hogy ők jöttek be neki, hozzájuk vonzódott szexuálisan. Az egzotikus kinézetű férfiakhoz.
Mint pl Ted Bundy, aki mindig hosszú barnahajú nőket választott, akiknek középen volt elválasztva a haja. Ez volt az ő típusa.
5/10 anonim válasza:
Akkoriban a kisebbseggel annyira nem foglalkozott az igazsagszolgsltatas, ergo ha eltunt 1 neger szemely, akkor abbol nem lett nagy ugy. Lehet ez is kozrejatszott miert oket celozta meg. Benne is volt a netflixes soriban, h bizonyos kornyeken a rendorok se nagyon jaroroztek, nem foglalkoztak a kozbiztonsaggal.
6/10 anonim válasza:
Nagyon káros volt megnéztem a sorozatot róla, azóta állandóan hasonlókon gondolkodom,hogy miért tette ki volt a hibás, menthető lehetett volna-e stb stb. Bárcsak soha nem néztem volna meg
7/10 anonim válasza:
ki az, aki itt lepontoz? és főleg miért?
8/10 A kérdező kommentje:
6-os,én is pont így vagyok. Egész nap ezen gondolkoztam, hogy mit érezhetett, miért kellett ezeket megtennie, tényleg nem érezte, hogy nem normális amit csinál, és hogy miért leli örömét? Oké, hogy pszichés beteg volt, de ők vajon mit éreznek? Mit szólna most a filmhez, ha élne?
2022. okt. 26. 13:30
9/10 anonim válasza:
Olyan környéken élt, de az biztos hogy nem vetette meg a fekete fiukat mivel folyton arról beszélt hogy olyan férfi kellett neki akit nagyon szépnek talált
10/10 anonim válasza:
Egyszer azt nyilatkozta, hogy ezeknek a férfiaknak van olyan fizikuma ami neki bejön. Nem.gyűlölte őket, sőt!
Igazából az első 2 áldozata fehér volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!