Mit tegyek ha félek megnyugodni, ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
Tehát kb. egész nap stresszelek valamin pl. hogy valaki a családból meghal betegségbe vagy autóbalesetben meg a saját egészségemen is stresszelek. Olvastam, hogy relaxálni kell stb. de amikor bele kezdtem még erősebben jöttek a rossz gondolatok meg úgy érzem ha megnyugszok valami rossz fog történni amire nem vagyok felkészülve. És ha felkészületlenül ér valami rossz az még jobban fog fájni. Meg alapból egész nap ilyen nyomasztó, rossz érzésem van, hogy valami baj lesz. Valahogy azt érzem bármit teszek nem tudok megnyugodni, támogatásom sincs, mert mindenki csak szid, hogy ilyen vagyok aztán felsorolja, hogy mennyi mindent nem értem el az életben és, hogy sok embernek még rosszabb élete van, mintha nem tudnám...2022. okt. 25. 14:54
11/13 anonim válasza:
A terápia mellett az ilyesmi könyvek is segíthetnek: [link]
12/13 NTBS válasza:
Szerintem szakemberek segítségével illetve dolgozz sokat. Nincs idő agyalni.
13/13 anonim válasza:
Próbálj meg kifelé figyelni, külső dolgokra irányítani a figyelmedet! Ott keress öröm és élvezetforrásokat, legyen az bármi, ami fincsi, társas, izgis. Erőltesd ezeket, hogy igen, hogy ne legyen időd az aggodalomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!