Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A depressziósok lesznek...

A depressziósok lesznek öngyilkosak?

Figyelt kérdés
2022. okt. 24. 20:15
 1/5 anonim ***** válasza:
28%
nem, a tankcsapdások
2022. okt. 24. 20:21
 2/5 anonim ***** válasza:
66%
Van összefüggés. De nemcsak ők. Bárkinél bármikor elpattanhat valami.
2022. okt. 24. 20:22
 3/5 anonim ***** válasza:
65%
Nagyobb arányban igen, de akár egy egészséges embernél is elszakadhat a cérna és hirtelen nagyon rossz döntést hozhat.
2022. okt. 24. 20:24
 4/5 anonim ***** válasza:
47%

Én nem vagyok depresszióval diagnosztizálva, van helyette más, olykor nekem is megfordul a fejemben az öngyilkosság gondolata, mert utálom magamat, meg amivel küzdök, valamikor meg úgy érzem hogy az egész miatt nem fog senki sem megérteni, kilógok, mások nem vágynak a társaságomra vagy nem is törődnek velem (itt barátokra gondolok). Meg annyira a helyemet sem találom a világban sokszor, rossz mindenhogy, vagy beleunok mindenbe és másra vágyok.

Ma is átfutott a gondolat az agyamon, de majd elmúlik.

2022. okt. 24. 20:37
 5/5 020310192051759397 ***** válasza:
100%
Nem csak a depressziósok lesznek öngyilkosok. Tudom én is le leszek pontozva, de ez az igazság. (Például ott vannak a tinik akik például egy szerelmi csalódás miatt képesek véget vetni az életüknek. Persze nem minden tinire vonatkozik.)
2022. okt. 26. 22:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!