Valakinek van vmilyen tanácsa esetleg?
Iden lettem 11dikes. Erosebb gimnaziumba jarok. Az elso ket evet lazan megcsinaltam 4eskkel 5sokkel. Viszont tavaly amikor hazaertem mindig aludtam 4 oraig, volt amikor 6ig, es csak utana alltam neki tanulni. Szoval nem foglalkoztam olyan sokat tanulassal, de ev vegen csak harom tantargybol lettem negyes tobbibol otos.
Iden elhataroztam, higy minden nap rogton suli utan elmegyek edzeni, es utana rogton nekiulok tanulni. Igy is csinalom (bar van amelyik delutan nem jutok el edzeni), de ilyen rosszul meg nem inditottam egy tanevemet sem jegyek szempontjabol. (Kettesek is csusztak mar be most ev elejen)Pedig tobbet tanulok a dolgozatokra, mint tavaly, es megsem sikerulnek. Es egyre jobban erzem, hogy nem tudok ebbol kimaszni, es csak sullyedek. Es egyre jobban fardok bele, pedig meg csak ev eleje van.
Azert szerettem volna valtoztatni iden, mert tavaly ugy ereztem, hogy hianyos tudassal mentem el dolgozatokra, es ha iden maximalisan felkeszulok tobb mindenbol lehetek otos.
Tavaly is nagyon rastresszeltem suliban dolgokra, de mostmar tenyleg nem tudom mi lehet velem. Ha rossz jegyet kapok meg szegyenlem magamat, az osztalyomban mindig mindenki jo dolgozatokat ir mindenbol.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!