Táplálkozási zavar?
Figyelt kérdés
Napok óta kB 600 kalóriákat viszek be a szervezetembe (egyszer eszek naponta), ezt a keveset is mindig lemozgom sétálással. Ma elmentem a McDonald’s-ba ahol jó sokat ettem, és mikor hazaertem akkor is sok mindent felfaltam. Azóta próbálom kihanyni de nagyon nehéz, alig jön fel bármi...egy ideje vagy nagyon keveset eszek vagy nagyon sokat, nincs nálam aranyközépút. Mikor sokat eszek tudom hogy nem szabadna de csak arra bírok gondolni milyen finom, mennyire kívánom stb...2022. okt. 23. 15:28
1/6 anonim válasza:
Én is így vagyok vele, de én még mellette betegre edzem magam minden nap. Engem nem zavar, évek óta tart ez az állapot. De legalább fullos testem van, ez az ami vígasztal.
2/6 anonim válasza:
Igen, ez táplálkozási zavar, bulimia. Nem kéne benne ragadni, ronda vége lehet.
3/6 anonim válasza:
Ez még a szervezeted alapműködéséhez sem elég.... össze fog omlani a keringesed...
4/6 anonim válasza:
1. Jó kis fullos test lehet az akinek kirohadnak a fogai meg hianybetegsegek tucatja jelenikbmeg...
Pfffff
5/6 anonim válasza:
Kit érdekel a fogam, mikor 2 éve, érted? 2 éve stabilan tartom a szálkás testet. 😂 Te meg zabálj, egészségedre!
6/6 anonim válasza:
Ha neked ez a legfontosabb, már elevejelzi, hogy baj van a toronyban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!