Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha az ember feladja azt, hogy...

Ha az ember feladja azt, hogy boldog lehet az életben, de nem lesz öngyilkos, mi történik?

Figyelt kérdés

Igazából magamról beszélek. Teljesen romokban van az életem.

Pszichológusra nincs szükségem, mert tudom, hogy mit mondana. Elegendő önismeretem van, tudom mi w baj velem. Sőt, azt is tudom, hogy mi lenne a megoldás a gondjaimra, csak a gyávaságom miatt nem merek cselekedni.

Az öngyilkosság gondolatával sokat foglalkozom, de nem vagyok arra sem képes. Mi lesz ezután, ha életben maradok? Teljesen el fogok zülleni, és esetleg alkoholista lesz belőlem? Bár szinte nem is iszok alkoholt.

2022. okt. 18. 15:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
66%
Gyávasággal is érdemes lehet pszichológushoz menni.
2022. okt. 19. 03:27
 12/13 anonim ***** válasza:
15%
Erre én is kíváncsi vagyok. Magam miatt.
2022. okt. 19. 03:30
 13/13 anonim ***** válasza:
Olyan is lehet, hogy valamit feladsz, mégis jól leszel ugyanaz a probléma, nehézség mellett. Vagy nem számítasz rá és megoldódik egy gond.
2022. okt. 19. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!