Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért van az, hogy ha posztolo...

Miért van az, hogy ha posztolok a munkámról/eredményeimről akkor elmegy a kedvem az adott dologgal foglalkozni?

Figyelt kérdés
Sziasztok, észrevettem magamon, hogy ha jól teljesítek, és posztolom, akkor valahogy kevesebb lelkesedéssel csinálom tovább, vagy pedig úgy érzem, hogy nem is vagyok annyira jó mint amit posztoltam. Pedig amit posztoltam az nem kamu, és nyilvánvaló bizonyítéka a képességeimnek?

2022. okt. 17. 20:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne posztolj akkor. Ha valamit odáig szabadon csináltál, utána már elvárják, hogy folytasd. Talán ez riaszt el.
2022. okt. 17. 21:47
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, de kenytelen vagyok posztolni az ujabb megbizasok erdekeben..
2022. okt. 17. 23:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Magadban kell valahogy elrendezni, hogy a munkát pénzért csinálod, a hobbyt meg azért, mert szereted. Nem fogsz úgy lelkesedni, de egy csomó ember utálja a munkáját, úgyhogy nem fogsz vele kilógni a sorból.
2022. okt. 17. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!