Szerintetek férjem se százas?
Figyelt kérdés
Az orvosok szerint nekem a skizofréniánál durvább bajom van, Skizoaffektív zavar, de ő azt mondja ebből semmit se vesz észre.
Vezető pozícióban dolgozik, sok ember szereti őt, nagyon jó munkát végez. Bár a munkáján kívül senkivel se beszél. Párszor őt is behívatta a pszichiáter velem, mert úgy gondolták, hogy valami baja van.
Sok évvel ezelőtt bekattant, mert megcsaltam és kicsavarta a kezem. Nagyon furcsa volt a tekintete, mintha nem ő lenne. Azóta se emlékszik a dologra... Ezt nem mondtam el az orvosnak.
2022. okt. 16. 17:39
11/15 anonim válasza:
Mind a ketten kattantak vagytok.
És nem sértésből csak tény.
12/15 anonim 

válasza:

Egyikőtök sem "százas". Kérlek, mondd, hogy nincs gyereketek.
13/15 A kérdező kommentje:
Nincs és nem is lesz soha. Meghagyjuk másoknak a babaváró és csok lehetőségét.
2022. okt. 16. 22:11
14/15 anonim 

válasza:

En a schizoaffektivos anyamon eszre vettem mindig is h valami nem ok...
Ferjednel is lehet valami szemelyisegi elakadas. Azt nem mondom h mentalisan beteg.
15/15 Ypszilon1980 

válasza:

Most azért miért lenne pszichiátriai problémája, mert néha bekattan? Ilyenkor nagyon sokan nem emlékeznek dolgokra, vagy csak mondja, hogy nem. Az meg, hogy kicsavarja a kezed, mert megcsaltad, hát most mit vártál? Van aki ennél sokkal durvábban reagálja le, ezért még nem pszichopata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!