Szerintetek férjem se százas?
Az orvosok szerint nekem a skizofréniánál durvább bajom van, Skizoaffektív zavar, de ő azt mondja ebből semmit se vesz észre.
Vezető pozícióban dolgozik, sok ember szereti őt, nagyon jó munkát végez. Bár a munkáján kívül senkivel se beszél. Párszor őt is behívatta a pszichiáter velem, mert úgy gondolták, hogy valami baja van.
Sok évvel ezelőtt bekattant, mert megcsaltam és kicsavarta a kezem. Nagyon furcsa volt a tekintete, mintha nem ő lenne. Azóta se emlékszik a dologra... Ezt nem mondtam el az orvosnak.

"Sok évvel ezelőtt bekattant, mert megcsaltam és kicsavarta a kezem"
Mit vártál? Tortát süt neked cserébe amiért megcsaltad? :D
Nem arról van, szó, hogy egyszerűen ki kelt magából, hanem olyan pszichopata feje volt, mint egyik zárt osztályos csávónak, aki azt mondta ,hogy megfog ölni éjjel mikor alszom.
És semmire nem emlékszik belőle.

Bizonyos élettani helyzetekben egyesek "idegösszeomlást" kaphatnak.
Zavaros tekintet, nem tudja, hogy mit beszél, mit csinál. Nem tudja feldolgozni a helyzetet. Akár ön- és közveszélyessé válhatnak.

"A szkizoaffektív zavar átélése egy olyan állapottal írható le, mely ahhoz az érzéshez hasonlatos, amikor "ébren vagy és álmodsz" (vagyis a személy nehezen különböztetheti meg a valóságot a képzelettől)."
Szóval ha ez a diagnózisod, akkor honnan tudod, hogy nem te képzelted az egészet, amit "letagad"?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!