Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Teljesen felemészt az állapoto...

Teljesen felemészt az állapotom, nem bírok tovább így élni mit tegyek?

Figyelt kérdés

31 éves vagyok. Már ha csak ezt leírom, elsírom magamat. Újra fiatal akarok lenni 18-23 éveseké a világ. Tegnap a buszon is láttam egy ilyen korosztályú csoportot és majdnem elsüllyedtem szégyenemben, el is sírtam magán amikor leszálltam a buszról. Ők csak egy öregasszonynak látnak engem , semmi többnek, és gondolom ők is rettegnek hogy olyan idősek lesznek egyszer mint én. A busz ablakában csak a tükörképemet néztem és folyamatosan összehasonlítottam magam velük hogy mennyivel öregebbnek nézek ki.

Folyton az jár a fejemben, hogy minden másodperccel, nappal öregebb és csúnyább vagyok, és ezt sosem tudom visszafordítani sosem leszek 20 Újra.

21-24 éves koromban modellkedtem, nem lettem híres de ott lehettem pár kifutón,abból is kiöregedtem 24 évesen csak elküldtek mert túl öreg vagyok. Már 17 éves korom óta így rettegek az öregedéstől. Egyszerűen felemészt és nem bírom tovább.

2022. okt. 15. 17:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Amit leirtal sajnos valóban nagyon szomorú, és megrázó.

De, hogy a kérdező mihez jön, ő milyen lelki állapotban van, azt nem te, hanem ő ""dönti el"".

Valószínű egy rossz pszichés állapotban, mint pl. en is tudom milyen ez, nem azt mérlegeli az ember hogy mással mi a helyzet.

Tudod az "Afrikában éheznek" sohasem segít annak, aki a saját bajába bele van betegedve, mégha egy külső szemlélő szánalmasnak is tartja.

2022. okt. 16. 12:26
 12/16 anonim ***** válasza:
26%
Csak azért írtam hogy kicsit gondolkozzon el rajta hogy egészséges, vagyis nincs olyan baja ami gyógyíthatatlan.
2022. okt. 16. 12:31
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is szoktam emiatt aggódni, de próbalok kihasznalni minden időt.

31f

2022. okt. 16. 16:56
 14/16 anonim ***** válasza:

18-23 évesek semmit nem tudnak a világról. Te 31 évesen már nyilván megtapasztaltál ezt+azt. Ebből építkezz és ne az számítson, hogy ők minek látnak téged. (Egyébként biztos, hogy nem egy öregasszonynak.)

Hidd el, hogy a jó rész az most jön majd. 30-50ig legproduktívabb az ember és ezen időszakban szoktak valódi nyomot hagyni ebben a csodálatos életben.

Szóval fel a fejjel. De szerintem ha ennyire frusztrál valami amin lehetetlen változtatni, akkor érdemes lenne egy szakembert felkeresni. F46

2022. okt. 16. 20:46
 15/16 anonim válasza:
31 évesen még fiatal vagy! Úgy írom ezt neked, hogy 19 éves nő vagyok, és a halálomat várom, pánikkal küzdök. És lehet, hogy nem vagyok 31 éves, de rondább vagyok, mint a korombeliek és utálom. Persze nem emiatt várom a halálomat, hanem a rossz mentális állapotom miatt. Hidd el, hogy van ennél, amit írsz, sokkal rosszabb is. Örülj, hogy érett, gyönyörű nő vagy, aki nem kis "pisis" (senkit nem akarok leszólni, csak hogy így tekintsél rá), keress magadnak esetleg egy párt... Drukkolok.
2022. okt. 17. 09:52
 16/16 anonim ***** válasza:
Figyelj. Ez egy teljesen normális emberi reakció . Mindenkiben benne van ez az érzés . Csak nem foglalkoznak vele . Rám is néha előjön , de utána megy tovább az élet . Ne foglalkozz vele túl sokat . Tereld el a gondolataid . Amúgy 31 évesen még bőven fiatal vagy :D Szüleim 50 évesek és mai napig járnak bulizni és jól érzik magukat . Eszükbe se jut az a szó hogy " öregedés " . Nyugodj meg . Élj vidáman .
2022. okt. 26. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!