Miért vagyok túl beszédes amikor antidepresszánst szedek?
Azt vettem észre hogy ilyenkor túl sokat beszélek, jobban vonz a társaság és sajnos sokszor félbe szakítok másokat, mert túlzottan ki szeretném fejezni a gondolataimat. Olykor érzékenyebb témákba is belemegyek és megbántok másokat.
A gyógyszer nélkül legtöbbször pesszimista vagyok.
"Lehet a mentális betegséged nélkül pont ilyen beszédes lennél".
Igen, olyan mint amikor gyerek voltam. Akkor is sok figyelemre volt szükségem.
Jo neked, irigyellek. En visszafogottabb lettem viselkedesben, meg erdektelenne valt szamomra sok minden, meh olyan nyugisabb is vagyok. A kedvem meg altalaban vagy szar vagy semmilyen, vagy visszafogottan boldog. De nekem tobbnyire fos a kedvem.
Az viszont nalam is jelen van, ha a gatlasaim eltuntek, meg lesz#romabb vagyok masokat illetoen is.
Sztem szimplan ilyen vagy nagyjabol, ha nincs ott a betegseged. Ha nagyon szorongtal elotte vagy/es depis voltal, akkor nem csoda. De ilyenne nem teljesen a gyogyszer tesz.
Miert kellett full lepontozni???
Orvost kerdeztem a gyogyszer alatt kialakult viselkedesem miatt es o mondta h nem a gyogyszer a hibas.
Meg az antidepi altalaban egy kozepvonalra hoz be.
Egyebkent amit irnak a hipomaniarol az igaz.A baratoknak, csaladnak feltunhet meg ha maniad van. Az sztem pl fura ha valaki nagyon nagyon boldog, euforiaba kerul. Abbol kobetkeztetve, hogy az antidepi egy kozepvonalra hoz be, nem engedi a szelsosegeket. Nekem regebben voltak ilyen farasztoan nagyon nagyon jo kedveim nem mania miatt, es ezek megszuntek a gyogyszer ota. Orvost kerdezd meg mindenkepp.
Kedves kérdező!
Még mindig beszédesebb vagy? Orvos mit mondott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!