Az ilyenfajta szorongást hogyan lehet legyozni?
Figyelt kérdés
Nem vagyok teljesen biztos benne de talán szociális szorongás.
Társaságban egyszeruen nem merek megszólalni, nem merek kérdezni, csak válaszolni és nagyon röviden. Ha valamit hosszabban kell kifejteni, lefagyok, megijedek. Nem tudom hogy gyozhetném le ezt a dolgot.
2022. okt. 11. 04:59
1/5 A kérdező kommentje:
Na meg nem tudok elbeszélgetni az emberekkel és vagy hülyének vagy butának néznek engem, van aki azt hiszi hogy miatta vagyok zavarban, pedig mindenki elott így érzem magam
2022. okt. 11. 05:01
2/5 anonim 

válasza:

Ilyenfajta szorongása kb. mindenkinek van. Otthoni nyugalmadban rendszeresen játssz el a gondolattal, hogy társaságban vagy, kérdeznek és te nyugodtan és könnyedén válaszolsz. Készülj magad is kérdésekkel, ne ott kelljen gondolkozni, hogy miről beszélgess.
3/5 anonim 

válasza:

#1 Nem mindenkinek van ilyen szorongása...
Kérdező igen, valószínűleg ez szociális szorongás. Nekem is ilyen szorongásom van. Képtelen vagyok új kapcsolatokat kialakítani és megnehezíti a mindennapjaimat.
Javaslom, keress fel egy pszichológust ( én is ezt tettem).
4/5 A kérdező kommentje:
Utolsó, neked segített a terápia?
2022. okt. 11. 23:13
5/5 anonim 

válasza:

Még csak 1 alkalommal voltam pszichológusnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!