Van értelme az ilyenfajta "alkoholszünetnek"?
Figyelt kérdés
Évente kétszer, háromszor tartok néhány egybefüggő időszakot, amikor egyáltalán nem iszom semmilyen alkoholtartalmú italt. (Egyébként is csak hétvégi italozós vagyok, ez általában néhány sört és 1-2 rövidet jelent, a nagyobb berúgások már ritkák.) Szóval van-e ennek értelme? Úgy értem, ha utána megint eljárok hétvégente sörözni, kuka az egész? Ti próbálkoztatok már hasonlóval?2014. ápr. 27. 23:27
1/1 anonim válasza:
Szerintem ártani nem árt az ilyenfajta böjt.Kicsit pihen a májad,úgy is elég dolga van mivel annyi sz..t összeeszünk manapság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!