Melyik mentális betegség a legrosszabb ezek közül ?
Skizofréniából meggyógyulni nem lehet, csak kordában tartani a betegséget. Külön választani a képzeletet a valóságtól.
Szerintem még a szociopaták sem tudnak meggyógyulni, ahogy én sem. Aki bántani akarja az embereket, az továbbra is bántani akarná az embereket.
Egyszerűen olyan úton válassza a területet, hogy mindent megúszhasson.
Mindent meg lehet oldani, ha az ember tudja, hogyan győzhesse le a démonjait.
Én azt mondanám nektek ... személyiségzavarok közül a Borderline (figyelemhiányos) nem is oly vészes.
A nárcisztikusok rosszabbak (azok nem szeretnek senkit), a legsúlyosabbak pedig a szociopaták (akik gyűlölnek).
Főleg, ha ezek a személyiségzavarok keverednek valakiben, ami egyáltalán nem, ritka dolog.
Körülbelül a lakosság 1%-ra jellemző a komorbiditás. ... Azalatt csak enyhe zavarról beszélhetünk. Ami nem "veszélyes."
Rám mindhárom jellemző. :D Tudom is, egy nap ez lesz a vesztem. De hát egy nap úgy is mindenki meghal, de akkor legalább kivételes halál legyen.
Én szociopata észjárással viszont csak a lehetőséget látnám abban, ha skizofrén lennék ... hogy bármilyen bűncselekményt megúszhassak felelősségre vonás nélkül. :D Ők gyakran megúsznak mindent. :D
Mai világban főleg, már börtönre sincs pénze lassan az államnak. Inkább szabadon engedik őket.
Borderlineos vagyok (plusz pár dolog, ami nincs benne az 5ben, OCD, pánikbetegség, generalizált szorongás) mégis azt mondom, szerintem a felsoroltak közül a skizofrénia lehet a legrosszabb, egyik barátom is az, ahhoz képest amiket mesél, az én szenvedésem "semmi". Nem írtad a Cotard-szindrómát, na az szörnyű lehet.
Mindenesetre egyikünknek sem könnyű, de van, amivel nehezebben tudnék együtt élni. (Na nem mintha most olyan jól lennék😅)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!