Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Melyik mentális betegség a...

Melyik mentális betegség a legrosszabb ezek közül ?

Figyelt kérdés

2022. okt. 10. 17:22
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
80%

Skizofréniából meggyógyulni nem lehet, csak kordában tartani a betegséget. Külön választani a képzeletet a valóságtól.

Szerintem még a szociopaták sem tudnak meggyógyulni, ahogy én sem. Aki bántani akarja az embereket, az továbbra is bántani akarná az embereket.

Egyszerűen olyan úton válassza a területet, hogy mindent megúszhasson.

Mindent meg lehet oldani, ha az ember tudja, hogyan győzhesse le a démonjait.

2022. okt. 14. 20:15
 22/32 anonim ***** válasza:
67%

Én azt mondanám nektek ... személyiségzavarok közül a Borderline (figyelemhiányos) nem is oly vészes.

A nárcisztikusok rosszabbak (azok nem szeretnek senkit), a legsúlyosabbak pedig a szociopaták (akik gyűlölnek).

Főleg, ha ezek a személyiségzavarok keverednek valakiben, ami egyáltalán nem, ritka dolog.

Körülbelül a lakosság 1%-ra jellemző a komorbiditás. ... Azalatt csak enyhe zavarról beszélhetünk. Ami nem "veszélyes."

Rám mindhárom jellemző. :D Tudom is, egy nap ez lesz a vesztem. De hát egy nap úgy is mindenki meghal, de akkor legalább kivételes halál legyen.

2022. okt. 14. 20:24
 23/32 anonim ***** válasza:
3%
De meg lehet a skizofréniából is gyógyulni.
2022. okt. 14. 20:27
 24/32 anonim ***** válasza:
85%
23-asnak: Az nagyon ritka. John Nash matematikusnak sem sikerült, pedig ő egy lángelme volt, ennek ellenére megtanult élni vele, és végül félretennie a képzeletet a valóságtól, de attól még nem gyógyult meg.
2022. okt. 14. 20:29
 25/32 anonim ***** válasza:
62%

Én szociopata észjárással viszont csak a lehetőséget látnám abban, ha skizofrén lennék ... hogy bármilyen bűncselekményt megúszhassak felelősségre vonás nélkül. :D Ők gyakran megúsznak mindent. :D

Mai világban főleg, már börtönre sincs pénze lassan az államnak. Inkább szabadon engedik őket.

2022. okt. 14. 20:32
 26/32 anonim ***** válasza:
83%
#23 akkor nem skizofrén voltál. Pszichiáterhez nem jártál? gyógyszer?
2022. okt. 14. 20:32
 27/32 anonim ***** válasza:
82%
#22 nézőpont kérdése, hogy a nárci vagy bordi a rosszabb? Környezet számára sztem is a nárci, élni a zavarral sztem border, vagy elkerülő, paranoid. De ezt annyira nem lehet így felmérni. Ha enyhe van valakinek az megint elviselhetőbb.
2022. okt. 14. 20:37
 28/32 anonim ***** válasza:
36%
antiszociálist kihagytam, hogy az is szhar a környezet számára.
2022. okt. 14. 20:38
 29/32 anonim ***** válasza:
77%
Skizofrénia a diagnózisom, gyógyszert is szedtem.
2022. okt. 14. 20:46
 30/32 anonim ***** válasza:
48%

Borderlineos vagyok (plusz pár dolog, ami nincs benne az 5ben, OCD, pánikbetegség, generalizált szorongás) mégis azt mondom, szerintem a felsoroltak közül a skizofrénia lehet a legrosszabb, egyik barátom is az, ahhoz képest amiket mesél, az én szenvedésem "semmi". Nem írtad a Cotard-szindrómát, na az szörnyű lehet.

Mindenesetre egyikünknek sem könnyű, de van, amivel nehezebben tudnék együtt élni. (Na nem mintha most olyan jól lennék😅)

2022. okt. 16. 16:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!