Melyik mentális betegség a legrosszabb ezek közül ?
Figyelt kérdés
2022. okt. 10. 17:22
11/32 anonim válasza:
Borderline és bipoláris vagyok. Őszintén k*rva nehéz. Nincs kivel beszélnem mert nem is bízom senkiben. Magányos vagyok, nincsenek barátaim. Most egyéb magánéleti problémák is nehezítik a dolgom.
Kitartást a sorstársaimnak!
12/32 anonim válasza:
Miért húzza le valaki az összes választ??
13/32 anonim válasza:
12. Gondolom sok az unatkozó troll.
Na most én is 0% leszek mindjárt…
14/32 anonim válasza:
Valószínűleg azok akik nem veszik komolyan ezeket a betegségeket. Pedig sajnos nagyon is valósak. Aki nincs benne el sem tudja képzelni hogy milyen szar.
15/32 anonim válasza:
Szerintem a skizofrénia a legrosszabb.
Gyógyult skizo és szocfóbkénf mondom. A többit nem tudom milyen...
16/32 anonim válasza:
#15 skizo alatt mit értesz? csak mert ha skizofrént, akkor abból nem lehet meggyógyulni. Ha skizotip vagy skizoid személyiségzavar, akkor az más.
17/32 anonim válasza:
Skizofréniám van. De meggyógyultam
18/32 anonim válasza:
Nekem Borderline-nárcisztikus, és szociopata személyiségzavarom is van.
De mivel sokat hazudtam, csak a Borderline-t, és a skizotip személyiségzavar diagnózist kaptam.
19/32 anonim válasza:
#17 és abból hogy lehet meggyógyulni? csak mert egy hibás genetikán nincs mit gyógyulni, az olyan amilyen, meg hát betegség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!