Ez tényleg skizofrénia vagy félrediagnosztizáltak?
Figyelt kérdés
Depresszív hangulattal, lehangoltsággal, és evészavarral kerestem fel idén a TB alapú pszichiátriát. Néhány ételt nem merek megenni a fertőzéstől (E. coli O157, Listeria, Bacillus cereus etc.) való félelem miatt. Nem eszem meg pl. nyers zöldségeket (főként a salátát), és a hentespultban kapható sonkákat, étterembe se nagyon járok emiatt. Hogyha mégis kapok ilyen ételeket akkor azokat kidobom a kukába. Általában hőkezelek mindent amit csak lehet (szendvicssütő). Rákerestem a kódra amit beírtak a kezelési naplómba: BNO F2080 - Egyéb schizofrénia. Mikor ezt megláttam azt hittem leesek a székről. Nem értem miért lennék én emiatt skizofrén. Úgy tudtam aki skizofrén az hallucinál, hangokat hall, tehát komoly baja van. Kaptam egy Reagila nevű gyógyszert, de már az első szem nagyon leszedált, nem vettem be többet belőle. Ez tényleg skizofréniának számít vagy félrekezeltek? Erős a gyanúm, hogy az utóbbi, ugyanis kb. 5 perc alatt állította fel a diagnózist a főorvosnő.2022. okt. 9. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!